close

Flexibla bildlösningar för alla behov

Hur ser ditt bildbehov ut?

Oavsett om du behöver en bild eller hundra har vi en prisvärd lösning för dig. Hos oss hittar du snabbt bilderna du behöver, utan att behöva plöja igenom en massa bilder som inte fungerar eller håller måttet. Våra bilder kommunicerar med äkta känslor och uttryck. Bilder talar sitt eget språk – och riktigt bra bilder tar för sig och för fram ditt budskap starkare än något annat. Vår stora bildbank fylls ständigt på med högkvalitativa bilder, skapade av några av de bästa skandinaviska och nordiska fotograferna. De tål att användas i alla sammanhang och du märker snabbt att riktigt bra bilder gör skillnad i din kommunikation.


Kvalitet i allt vi gör

Självklart är bildens komposition och hur den kommunicerar med betraktaren viktiga när man talar om kvalitet. Det är där det börjar, men för oss handlar det om så mycket mer.  • Att bilden håller högsta kvalitet med maximal information bibehållen för bästa tryck eller retinaskärmar och är tillgänglig i hög upplösning (100 Mb).
  • Juridisk kvalitet – att du som kund vet att bilden har alla nödvändiga tillstånd från modeller och för avbildade egendomar. För maximal trygghet kan du beställa ett specifikt tillstånd för just din publicering.
  • Vi vet hur bilden använts tidigare för att du ska veta att ingen konkurrent använder samma bild som ditt företag.
  • Vi har högsta kreditvärdighet, det är tryggt att handla hos oss.
  • Vi har en prisad kundservice.

Vad tycker våra kunder?

Johnérbilden – en framgångssaga för våra kunder

Tusentals stora och små företag, reklambyråer, marknadsavdelningar, myndigheter med flera världen över, använder Johnérbilder om och om igen. Bildspråket är välkänt och har under lång tid varit visuell bärare i hundratusentals framgångsrika kampanjer. Johnérbilder gör skillnad mätt i uppmärksamhet för budskapen de förmedlar. Våra fotografer är helt enkelt några av Sveriges bästa på att skapa bilder med en äkta och naturlig känsla i kombination med det speciella skandinaviska ljuset.


Bästa referenserna är alltid de som kommer direkt från kunderna själva!

Läs mer på reco.se om vad kunder som handlat av oss nyligen tycker.
Vi vill gärna ha kontakt

Ibland behövs det mer än en söksida på internet. Då ska du veta att vi mer än gärna hjälper dig finna bilderna du söker. Gratis förstås. Vi arbetar med arkivet dagligen och hittar bättre i det än vår egen ficka, så testa vår förmåga att hjälpa dig. Och vill du ha prisuppgifter eller har andra frågor kring bilder, tveka inte att höra av dig.Reception

Telefon: +46 8 644 83 30

E-post: info@johner.seVåra säljare